Berkemann lábbelik

Kedves Vásárlónk!

Ismerkedjen meg Ön is a Berkemann kényelmi lábbelikkel! Az alábbiakban a vállalat bemutatkozását olvashatják.

Berkemann cipők - Stefi Munkaruházat

Kiváló minőségű alapanyagok, egészség és kényelem mindenekfelett! – ezt tartja szem előtt a Berkemann 1885 óta. Legfőbb célunk, hogy az általunk készített lábbelik vásárlóink egészségét szolgálják hosszú éveken át.

Anatómiai talpkiképzés minden modellben

Anatómiai talpkiképzésű cipőink és papucsaink a világ több mint negyven országában

biztosítják vásárlóink kényelmes lépteit. Mire egy pár cipő elkészül, a gondos és szakértő kezek százhússzor érintik meg. Többek között ez az egyik legfőbb biztosítéka annak, hogy vásárlóinknak mindig ugyanazt a megszokott, magas minőséget nyújthassuk.

 Célkitűzés

A Berkemann célkitűzéseiben tradíció és trend kiválóan megfér egymás mellett. Éppen ezért a hagyományok, vagyis a magas minőség és a kényelem mellett a divat is helyet kap minden egyes kollekció tervezésekor. A Berkemann évek óta törekszik arra, hogy vásárlói ne csak komfortos lábbelit viseljenek, hanem érezzék magukat csinosnak is benne!

Kényelem gyártása Magyarországon

A Berkemann 1995-ben a nagy múltú magyar cipőgyártásnak szavazott bizalmat, és Kiskunfélegyházán építette fel az egész világot kiszolgáló gyártóüzemét. Így bárki, aki ma Berkemannt visel a világon, magyar mesteremberek munkájának gyümölcsét hordja. Így jelenleg több mint háromszáz magyar családnak ad munkát a vállalat.

Tegye próbára lábbelijeinket, és lépjen be a Berkemannal a kényelem világába!

Gyárainkban a tervezéstől a kivitelezésig az vezérli szakembereinket, hogy az elkészült lábbelik az Ön egészségét szolgálják hosszú-hosszú évekig.

 

Forrás: www.berkemann.hu