Megérkezett a 2016-os őszi-téli kollekció!

Az őszben jócskán benne vagyunk, a tél pedig már az ajtón kopogtat. Vagyis elkerülhetetlen, hogy melegebb cipőkbe bújjunk, hogy azzal védekezzünk a hideg hónapok ellen. Mivel ilyenkor egész nap zárt lábbeliben kell lennünk, fontos, hogy az komfortos legyen, hiszen állandó viselésük megterhelheti a lábat. Ez azonban nem fordulhat elő, ha minőségi téli cipőt választ a Stefi kínálatából!

Berkemann

A híres német márka mindig is a lábak egészségét tartotta szem előtt. A Berkemann folyamatosan fejleszti magát, az innovációnak köszönhetően pedig mindig új és új modellekkel rukkol elő.

Őszi-téli Berkemann cipőkínálatunkban olyan zárt cipők találhatóak, amelyek kellő védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen, és e mellett divatosak is. A márka a mai napig figyelemmel kíséri az új stílusvonalakat, és ortopéd kialakítású téli cipőit a vásárlók esztétikai igényeihez mérten készíti el.

 

Scholl

A Scholl nem lehet ismeretlen senki számára, hiszen ez a márka már régóta jelen van Magyarországon. A Scholl cipői mellett a lábápolási termékek is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyeket ma már számos boltban és drogériában meg lehet találni.

A Scholl őszi-téli cipőkínálata egyszerre kényelmes és divatos: ortopéd kialakításuk a láb egészségéért, anyaguk, formájuk és színük pedig az esztétikai élményért felelnek.

 

Házicipők, papucsok

Mindemellett nem felejtettünk el gondoskodni az otthoni kényelemről sem! A nálunk kapható házicipők és meleg papucsok felmelegítik a hideg lábakat és hangulatossá teszik a téli éjszakákat. Többféle színben és mintában kaphatóak, a szívmelengető bordótól, a helyes szarvas-mintásig, amelyhez most egy hozzá passzoló párna is párosítható! Már csak egy bögre forró tea és egy jó könyv hiányzik!

 

Ha egészségpénztári megtakarítással rendelkezik, még kedvezőbb feltételekkel vásárolhat nálunk, hiszen a Berkemann és a Scholl lábbelikért egészségpénztári számlájáról fizethet!

Jöjjön el üzletünkbe, és tekintse meg új őszi-téli cipőkollekciónkat! Válasszon magának minőségi téli cipőt, amit akár több szezonon keresztül viselhet majd! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!