Megérkezett a 2017-es őszi-téli kollekció!

öszi téli

A hűvösebb idő beköszöntével megérkezett a várva várt új őszi és téli kollekciónk. Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen szemezgetne a legújabb modelljeink között. Tapasztalja meg Scholl és Berkemann cipőink által nyújtott rendkívüli kényelmet!

Berkemann

A Berkemann kiváló minőségű alapanyagokból készít vásárlói számára olyan lábbeliket, amik anatómiailag hozzájárulnak viselőjük helyes testtartásához. A különböző lábproblémákkal – mint a kalapácsujj vagy bütyök – küzdők se csüggedjenek, ugyanis rájuk is gondolt a gyártó. Anatómiai talpkiképzéssel készült talpbetétjeik egyenletes súlyeloszlást biztosítanak viselőjük számára, így még kényelmesebb és természetesebb járást biztosítva. A magas minőség és a komfort náluk alapvető szempont, emellett a cipők küllemét is törekednek úgy kialakítani, hogy viselőjük csinosnak érezze magát benne.

Számos új modellel készültek a hűvösebb időre. A Berkemann cég prémium minőségű terméke a Solidus. Puha, párnázott felső gallérral és nyelvvel, kiváló minőségű bőr béléssel rendelkeznek a Solidus cipők, így a kényelem mellett igazi melegérzetet nyújtanak viselőjüknek.

Scholl

Az őszben már jócskán benne vagyunk, így a szandálok és nyári papucsok a szekrény mélyéré süllyednek, és előkerülnek a zárt cipők. Az időjárás megpróbáltatásai ellen kellő védelmet nyújtanak az őszi-téli kollekció új darabjai. A divatos küllem mellett, rendkívüli figyelmet fordít a Scholl a lábbelik kialakítására, hogy viselője egésznapos használat után is kényelmesnek érezze azt. A láb izmainak alátámasztásáról és megtartásáról a Bioprint technológia gondoskodik.

Házi cipők és papucsok

Az utcai cipők mellett nem feledkezhetünk meg a benti cipőkről és papucsokról sem. Házi papucsaink, melyek főleg Berkemann és Scholl márkájúak, gondoskodnak az otthoni és irodai kényelemről, hiszen melegen tartják lábunkat. A divatos darabok között találhat különböző fazonú és színű lábbeliket is. Vannak fényes, virágmintás, valamint bundázott belsőjű házi cipőink, így kedvére válogathat az Önhöz leginkább illő darabok közül.

IMG_0559

Csizmák

Lábunk védelme kiemelten fontos a hűvös időben, hiszen ilyenkor a felfázás az egyik leggyakoribb megbetegedés. Bélelt csizmáink, valamint hótaposóink melegen tartják viselőjének lábát, valamint vastagabb talpkialakításuknak köszönhetően védőréteget képeznek a hideg talaj és a lábfejt között. Esős időben válassza divatos gumicsizmánkat, mely puha béléssel rendelkezik, így igazán hideg időben is megfelelő választás.

Munkaruházat

A hidegebb időnek köszönhetően nem feledkezhetünk meg a réteges öltözködésről sem. A szeles időben sokszor nem elég egy széldzseki, jobban járunk, ha kabátunk alá polár pulóvert és/vagy mellényt húzunk. Kabátjaink vízhatlan anyagból készültek, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálljanak. Válassza bélelt munkaruházatainkat, melyek a téli mínuszokban is megfelelő védelmet nyújtanak. Mindemellett divatos, terepmintás darabokat és a láthatóságot megkönnyítő, élénk színű sapkákat is talál a Stefiben. Válogasson melegebb munkaruházati termékeink közül és találja meg az Önhöz legjobban illő darabokat!

Üzletünkben Egészségpénztári kártyával is fizethet, így még kedvezőbb feltételekkel juthat termékeinkhez! Látogassa meg a Stefi Munkaruházati boltot, és tekintse meg a 2017-es őszi-téli kollekciónk darabjait!