Megérkezett a 2017-es tavaszi-nyári kollekció!

A jó idővel együtt az új tavaszi-nyári kollekció is megérkezett. Sok szeretettel várunk mindenkit, aki lecserélné régi lábbelijét egy új, tavaszi darabra.

Amennyiben egészségpénztári megtakarítással rendelkezik, kedvezőbb feltételekkel vásárolhat nálunk, hiszen a Berkemann és a Scholl darabokért egészségpénztári számlájáról fizethet!

Scholl

A tavasz beköszöntével sok új Scholl cipő is érkezett üzletünkbe. A Scholl arra törekszik, hogy javítsák az emberek komfortját, egészségét és jólétét azáltal, hogy a lábaikról gondoskodik. Így tehát a Scholl a termékei komfortos kialakításukról váltak híressé. Többek között olyan fejlesztésekkel kényeztetik a lábat, mint a Massage technológia járás közben – mely segíti a vérkeringést – vagy a Bioprint technológia – mely kitűnően támasztja alá a láb izmait és segíti annak tartását.

Scholl (1)

 

Berkemann

A Berkemann azt a cél tűzte ki maga elé, hogy a fogyasztók igényeihez igazodva gyárt ortopédtechnikailag megfelelő cipőket. Olyan lábbeliket készítenek, melyekben 10 órán át tartó viselés során sem fájdul meg a lábunk. A Berkemann cipő a benne lévő anatómiai talpbetét segítségével egyenletes súlyelosztást biztosít, javítva a testtartást, tehermentesíti a bokát és a gerincoszlopot.

Berkemann (1)

A munkavédelemről se feledkezzünk meg!

Puma

Üzletünk Puma munkavédelmi cipőket is forgalmaz. Így a munkavédelmi lábbelik között már nagy számban találhatóak Puma cipők is, melyek között van acél orr talplemezzel könnyített, kompozit merevítővel rendelkező és vízálló cipő is.

Puma (3) Puma (4) 

Tavaszi munkaruházat

Tavaszi kollekciónk részét képezik még a lábbelik mellett a munkavédelmi rövidnadrágok, pólók és zoknik is. Jöjjön be üzletünkbe és válogasson kedvére a nem csak a tavaszi munkavédelmi ruháink között. 

munkaruhazat (2)

Védőszemüvegek

Munkahelyi környezetben a sérülékeny szem különösen ki van téve mechanikai, vegyi hatásoknak és a sugárzások ártalmainak. Védőszemüvegek használatával megakadályozhatjuk, hogy megsérüljön a szemünk. Az üzletünkben kapható védőszemüvegek nem csak biztonságosak, hanem esztétikusak és kényelmesek is, így szívesebben fogja hordani őket.

vedoszemuveg (1)

Védőkesztyűk

Üzletünkben továbbra is találsz munkavédelmi kesztyűket, melyek nem csak a munkahelyen, hanem otthon is hasznos lehet, hiszen a munkavégzés során a kéz a leggyakrabban veszélyeztetett testrész. A legtöbb sérülés a kezünket éri. Védje meg a kezét és vásároljon munkavédelmi kesztyűt otthonra is.

munkavedelmi-kesztyu (1)

Védje lába egészségért!

Manapság a forgalomban lévő cipők nagy része nem biztosít egyenletesen súlyeloszlást testnek és a lábfej számára sem megfelelő a kialakításuk. Sokan mégis fontosabbnak tartják a divatot az egészségnél. A Berkemann és a Scholl lábbelikkel nem lehet ilyen problémája, hiszen amellett, hogy megfelelő tartást garantálnak a lábnak és az egész testnek, a viselőjének nem kell lemondania a divatról sem.

IMG_9292                           

Keresse a Berkemann, a Scholl és a Puma legújabb modelljeit a Stefi Munkaruházati Boltban Szekszárdon!