Megérkezett a 2018-as tavaszi-nyári Scholl és Berkemann kollekció!

nyári kollekció

A jó idő beköszöntével üzletünkbe is megérkezett a Scholl és Berkemann tavaszi-nyári kollekciója. Várunk mindenkit sok szeretettel, aki szereti a kényelmes, divatos, minőségi lábbeliket!

A Stefi Munkaruházati Boltban akár egészségpénztári kártyával is fizethet!

Scholl

A melegebb időnek köszönhetően egyre többen cserélik le zárt lábbelijüket nyitott cipőkre, szandálokra, papucsokra. A Scholl legújabb darabjai között a jól megszokott minőség és kényelem mellett, felfedezhetjük a ma nagyon divatos fényes anyagokat és élénk színeket. Ha a lábbeli külleme és komfortos kialakítása Önnek egyaránt fontos, tökéletes választás a Scholl tavaszi-nyári kollekciója! Kínálatunkban megtalálhatóak papucsok, női és férfi szandálok, sportcipők, és tavaszi zárt cipők.

Berkemann

A Berkemann mindig kiemelt figyelmet fordított a cipők komfortos kialakítására, legnagyobb büszkeségük a lábbelik anatómiai talpa, mely több ponton is megtámasztja a lábat, ezzel segíti a helyes testtartást. Papucsaik, szandáljaik és sportcipőik kényelmes járást biztosítanak még egész napos viselés során is. Tekintse meg a Stefiben a márka legújabb tavaszi-nyári modelljeit!