Megérkezett a 2018-as őszi-téli kollekció!

A hűvösebb idő beköszöntével az új 2018-as őszi és téli kollekciónk is megérkezett.
Sok szeretettel várunk mindenkit a Stefi Munkaruházati Boltba, aki szívesen szemezgetne a legújabb modelljeink között. Az időjárás megpróbáltatásai és a hideg ellen kellő védelmet nyújtanak az őszi-téli kollekció új darabjai.

Tapasztalja meg Scholl és Berkemann cipőink által nyújtott rendkívüli kényelmet és melegséget!

Téli lábbelik, csizmák

Hideg időben kiemelten fontos a lábunk védelme. Ez nem probléma bélelt csizmáinknak hála, melyek vastagabb talpkialakításuknak köszönhetően védőréteget képeznek a hideg talaj és a lábfejt között.

 

Budás házi cipők és papucsok

Üzletünkben nincs hiány a bélelt, bundás benti cipőkből papucsokból sem. Berkemann és Scholl lábbelieink gondoskodnak az otthoni és irodai kényelemről, hiszen melegen tartják lábunkat.

Munkaruha

A munka során kiemelten fontos a réteges öltözködés és a megfelelő védelem. Kabátjaink vízhatlan anyagból készültek, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálljanak. Válassza bélelt munkaruházatainkat, melyeknek nem kihívás, hogy a téli mínuszokban is megfelelő védelmet nyújtsanak.

Üzletünkben továbbra is fizethet Egészségpénztári kártyával is, így még kedvezőbb feltételekkel juthat hozzá a termékeinkhez! Látogassa meg a Stefi Munkaruházati boltot, és tekintse meg saját szemével a 2018-es őszi-téli kollekciónk darabjait!