Nagy nyári árzuhanás

30, 40 és 50 százalékos leárazások a Stefiben!

A nyár utolsó hónapjában a cipők terén mi már lassan az őszre készülünk, ezért hatalmas nyári akcióval várjuk vásárlóinkat.

Mi most is a legkényelmesebb és legcsinosabb papucsokkal és szandálokkal várjuk, hogy ne csak lábát, de szépérzékét is kényeztethesse!

Még kedvezőbb feltételekre vágyik? Ha egészségpénztári tag, a Berkemann és a Scholl lábbelikért egészségpénztári számlájáról fizethet!

 

Scholl nyári papucsok és szandálok

40 és 50% százalékkal kevesebbért vásárolhat Scholl termékeket!

A Scholl neve egyaránt összeforrt a kényelemmel és a divattal is. Számos különböző innovatív technológiát jegyez a cég lábbelik terén. Termékeik masszírozzák a lábat járás közben, serkentik a vérkeringést, kiválóan alátámasztják a lábfejet.

A cég nemcsak cipők és papucsok gyártásával, hanem különböző lábápoló termékek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik, így teljes körűen garantálja lábai egészségét és szépségét.

 

Berkemann-garancia

30% kedvezmény a Berkemann lábbelikre!

A Brekemann cipőkre 1 év garanciát vállal a gyártó. Ez is bizonyítja a lábbelik kiváló minőségét. A cég mindig is a fogyasztók igényeit tartotta szem előtt a cipők fejlesztése során. Termékeik széles palettán mozognak, számos egészségi problémára kínálnak megoldást.

Amennyiben bütyökkel, kalapácsujjal, tyúkszemmel vagy harántboltozat süllyedéssel küzd, válassza a Berkemann lábbeliket, hogy enyhíthessen lába fájdalmán. Annak köszönhetően, hogy a márka cipői alátámasztják a harántboltozatot és segítik az egyenletes súlyeloszlást, nemcsak a lábról veszik le a terhet, hanem pozitív hatást fejtenek ki a testtartására is.

 

Clarks, az új belépő

Most 30%-kal olcsóbban a Clarks termékek!

A Clarks lábbelik cipőkínálatunk új belépői. A márka közel 200 éves megalapítása óta a legkeresettebb cipőforgalmazók közé nőtte ki magát, évente több mint 50 millió pár lábbelit értékesítenek. Férfi, női és gyermekcipőket is forgalmaznak. A vállalat folyamatosan fejleszti a lábbeliket, hogy minél kényelmesebb, de divatos darabok kerülhessenek ki a gyártósorról.

 

Minőségi, kényelmes, divatos cipők akár féláron!

Méltán népszerű és neves cipőmárkák termékeivel várjuk látogatóinkat minden hétköznap reggel 8-tól délután 4 óráig.

Ne feledje, most Berkemann és a Clarks cipőkre 30%, Scholl lábbelikre pedig 40-50% kedvezményt biztosítunk!

Ne habozzon, hiszen az akció csak a készlet erejéig tart!