Az őszi-téli cipőkínálat már a Stefi üzletében!

Az őszben jócskán benne vagyunk, a tél pedig már az ajtón kopogtat. Vagyis elkerülhetetlen, hogy melegebb cipőkbe bújjunk, hogy azzal védekezzünk a hideg hónapok ellen. Mivel ilyenkor egész nap zárt lábbeliben kell lennünk, fontos, hogy az komfortos legyen, hiszen állandó viselésük megterhelheti a lábat. Ez azonban nem fordulhat elő, ha minőségi téli cipőt választ a Stefi kínálatából!

Berkemann

A híres német márka mindig is a lábak egészségét tartotta szem előtt. A Berkemann folyamatosan fejleszti magát, az innovációnak köszönhetően pedig mindig új és új modellekkel rukkol elő.

Őszi-téli Berkemann cipőkínálatunkban olyan zárt cipők találhatóak, amelyek kellő védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen, és e mellett divatosak is. A márka a mai napig figyelemmel kíséri az új stílusvonalakat, és ortopéd kialakítású téli cipőit a vásárlók esztétikai igényeihez mérten készíti el.

Scholl

A Scholl nem lehet ismeretlen senki számára, hiszen ez a márka már régóta jelen van Magyarországon. A Scholl cipői mellett a lábápolási termékek is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyeket ma már számos boltban és drogériában meg lehet találni.

A Scholl őszi-téli cipőkínálata egyszerre kényelmes és divatos: ortopéd kialakításuk a láb egészségéért, anyaguk, formájuk és színük pedig az esztétikai élményért felelnek. Azokra is gondoltak, akik esetleg a csinosabb csizmákat kedvelik, hiszen több magasabb téli cipő is található a kollekcióban. Magasságuktól függetlenül nyújtanak teljes komfortérzetet, akár egy rohanós napon is.

Házicipők, papucsok

Természetesen az őszi-téli cipőkínálatból nem maradhatnak ki a kényelmi lábbelik sem, illetve a papucsok. Sokan még a hideg hónapokban is kénytelenek nyitott vagy félig nyitott cipőben járni, de szerencsére mi rájuk is gondoltunk! Az új kollekcióban minőségi papucsok között válogathatnak vásárlóink!

Mindemellett nem felejtettünk el gondoskodni az otthoni kényelemről sem! A nálunk kapható házicipők és meleg papucsok felmelegítik a hideg lábakat és hangulatossá teszik a téli éjszakákat. Többféle színben és mintában kaphatóak, a szívmelengető bordótól, a helyes szarvas-mintásig! Már csak egy bögre forró tea és egy jó könyv hiányzik!

 

Ha egészségpénztári megtakarítással rendelkezik, még kedvezőbb feltételekkel vásárolhat nálunk, hiszen a Berkemann és a Scholl lábbelikért egészségpénztári számlájáról fizethet!

Jöjjön el üzletünkbe, és tekintse meg új őszi-téli cipőkollekciónkat! Válasszon magának minőségi téli cipőt, amit akár több szezonon keresztül viselhet majd! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!