Őszi-téli munkaruházat a Stefi üzletében!

Ahogy a munkavédelmi szabályzatok, úgy a munkaruházat is szezonról-szezonra változik. Míg tavasszal és nyáron elég volt egy szellősebb dzseki, télen már vastagabb kabátra van szükség. Szekszárd munkaruházati boltjában megtalál mindent, ami a hideg hónapokban végzendő munkához szükséges. Tekintse meg ajánlatunkat!

Cipők

Télen kifejezetten ajánlott más típusú munkavédelmi bakancsot viselni, hiszen a lábon keresztül könnyen felfázhat, illetve megfázhat az ember. Míg a nyári cipők vékonyabbak és könnyebben szellőznek, a téli változatok különféle bélelő anyagokkal vannak ellátva. A munkavédelmi bakancsokat elsősorban a talpukon erősítik meg, hiszen a talaj hőmérsékletét a talpunkon érezzük meg elsőként. Speciális termo-betéttel ellátott bakancsot érdemes tehát választani, ami nem engedi, hogy a mínuszok elérjék a lábunkat a cipő talpán keresztül. Különösen vastag réteget kapnak a cipők szárai is, hogy a lábfej és a boka is védve maradjon. Természetesen a téli cipő talprésze is különleges kialakítást kap, hiszen ilyenkor fokozott a csúszásveszély.

Kabátok és mellények

Leginkább a kint dolgozók számára jön jól egy meleg kabát vagy mellény, de előfordul, hogy mindkettőre szükség van. Aki télen hűtőházban dolgozik, ne feledkezzen el a réteges öltözködésről, és a megfelelő téli munkaruházatról! Egy jól szigetelt kabátban ugyanis nem csak a mínuszok elviselhetőbbek, hanem a munka is könnyebben megy. A mai téli munkavédelmi kabátok és mellények már úgy lettek kialakítva, hogy a bennük való mozgás is könnyebb legyen! A kabátokat és mellényeket a legtöbbször jól szigetelő vattaréteggel bélelik ki, amely nem engedi a hideget a kabáton belülre. Ezzel elkerülhetőek a súlyos megbetegedések, és sokkal biztonságosabban mozoghat munkahelyén, akár beltéren, akár a szabadban dolgozik!

Munkaruhák

A téli munkaruhák elsőszámú követelménye, hogy jól szigeteljenek. Ahogy a kabátok és mellények esetében, az overáloknál, nadrágoknál is fontos a bélelt belső, valamint hogy kellőképpen védjenek az időjárás viszontagságai ellen. Ilyenkor legfőképpen a hátunkra, derekunkra és az ízületeinkre kell vigyázni, a téli munkaruhák pedig pont ezeket a területeket védik a leginkább!

 

Munkaruházat Szekszárdon! Ha Ön is szeretne minőségi és megbízható munkavédelmi öltözéket, keresse fel üzletünket, ahol számos típusú és fazonú munkaruházatot és cipőt talál! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!