Tavaszi-nyári munkavédelmi ruházat a Stefiben!

Megérkezett üzletünkbe a legújabb tavaszi-nyári munkaruha kollekció! Munkaruházat, munkavédelmi cipők és szandálok, védő- és napszemüvegek széles választékban!

Megérkezett üzletünkbe a legújabb tavaszi-nyári munkaruha kollekció! Ne feledje, nálunk egészségpénztári kártyával is fizethet!

Munkavédelmi cipő

Munkavégzés során a lábunkat éri a második legtöbb károsító hatás (a kéz után), ezért elengedhetetlen, hogy olyan lábbelit válasszon, amely megvédi lábát az esetleges sérülésektől. Ezen felül a megfelelő cipő kiválasztása rendkívül fontos a láb komfortérzete miatt is, hiszen egész nap nagy igénybevételnek tesszük ki lábainkat, és ha nem megfelelő lábbeliben tesszük ezt, akkor a munkavégzés hatékonyságát, vagy akár egészségünket kockáztatjuk.

A Stefiben most többféle munkavédelmi cipő és szandál közül választhat, melyek speciális acél orrvédelemmel vannak ellátva a lábfej védelme érdekében.

Védő- és napszemüvegek

Ahogy lábunk is ki van téve sérüléseknek munkahelyi környezetben, úgy szemünket is könnyen érheti ártalmas sugárzás, mechanikai vagy vegyi hatás. Gondoljunk csak a természetes UV sugárzásra! Épp ezért rendkívül fontos, hogy ne feledkezzünk meg a védőfelszerelésről! Szemüvegeink segítenek megakadályozni a szem sérülését. A Stefiben most számos védőszemüveg és napszemüveg közül válogathat!

Munkaruházat

Tavaszi-nyári kollekciónk részét képezik a rövid Cofra és Lee Cooper márkájú nadrágok is, valamint a Cofra új, divatos farmernadrágja. Jöjjön be üzletünkbe, és válogasson kedvére munkaruházati termékeink között!