Védőfelszerelés otthonra is!

A védőmaszk, a védőszemüveg, a védőkesztyű nem hiányozhat egyetlen elővigyázatos háztartás kelléktárából sem. Nézzünk csak pár példát. Sokan maguk nyírják a füvet fűkaszával, amihez elengedhetetlen a védőfelszerelés. A fűnyírás során a láb, a kéz, a teljes bőrfelület és a szem védelme is fontos. Ha magunk újítjuk fel lakásunkat, akkor a csiszolás, festés folyamata során a por és a veszélyes anyagok ellen érdemes védőeszközöket használni. A favágáshoz szintén fontos a védőfelszerelés beszerzése.

Hölgyek, védjék meg férjeiket a balesetektől! Az otthoni teendők közül a legveszélyesebb feladatokat általában a férfiak látják el, így ők nagyobb esetben válnak a balesetek áldozataivá. Hívják fel a figyelmüket, hogy vigyázzanak magukra otthon is! Sokszor a hölgyek is végeznek veszélyes munkát a kertben és a ház körül, ezért saját maguk védelme érdekében is látogassanak el üzletünkbe, ahol kiváló ár-érték arányban vásárolhatnak munkavédelmi eszközöket!

Védőfelszerelések otthonra is

Cégünk nem csak a professzionális munkavégzés során felmerülő munkavédelmi feladatok eszközigényét igyekszik kielégíteni. Nálunk magánszemélyek is kedvező feltételekkel vásárolhatnak!

Lehet, hogy Ön csak kedvtelésből kertészkedik otthon vagy éppen saját maga újítja fel házát, a munkavédelmi szempontokat azonban ne hagyja figyelmen kívül. A legtöbb baleset során a kezek és a lábak sérülnek, ezért ezek védelme fokozottan fontos. Építkezés során pedig különösen ügyelnie kell a fejvédelemre is.

A Stefi Munkaruházati Boltban számos munkavédelmi felszerelés közül választhat. Nálunk szakszerű segítségre számíthat, a magánszemélyek éppúgy a legjobb termékeket kapják, mint a nagyvállalatok. Ha olcsóbb munkavédelmi eszközöket választana, azt is megteheti, hiszen tudjuk, hogy barkácsolóknak néha csak egy-két alkalomra van szüksége egy-egy termékünkre. Éppen ezért mindenből többféle minőséget kínálunk különböző árakon, hogy mindenki megtalálhassa azt, amire igazán szüksége van. Cégünk kiváló ár-érték arányú termékek forgalmazására törekszik, érdemes nálunk beszereznie a védőeszközök mellett a munkaruházatot is. Ilyen olcsón máshol nem tud vásárolni tartós, strapabíró ruházatot.

Termékajánlatunk

Válogasson munkaruháink és munkavédelmi eszközeink széles választékából!

Kiváló anyagból készült pólóink, kabátjaink, nadrágjaink és overáljaink hosszú élettartamot garantálnak.

Speciális gyógyzoknijaink azok számára is kényelmes viseletet nyújtanak, akik különböző lábproblémákkal küzdenek. A speciális munkászoknijaink pedig nem csak kényelmesek, de igazán strapabíróak is.

Nyáron szükségünk lehet a nap ellen védő kalapra és napszemüvegre is.

A kertben pedig nélkülözhetetlen a gumicsizma.

Munkavédelmi cipőink és bakancsaink védik a lábat a munkavégzés során esetlegesen fellépő balesetek ellen. Az irodai és épületen belüli munkavégzéshez ajánljuk Scholl és Berkemann lábbelijeinket, amelyek kifejezetten a láb komfortja kedvéért készültek. Azon kívül, hogy ezek a lábbelik kényelmesek, még a divatot is követik.

Termékeink közt professzionális minőségű védősisakokat, arcmaszkokat, fültokokat, munkavédelmi szemüvegeket és kesztyűket is talál.

Vásárlás során mindig fordítson nagy figyelmet arra, hogy az adott munkavégzéshez mely szabványok az előírtak, ha szükséges, ehhez kérje tapasztalt eladóink segítségét!

Ne feledje, ha védőeszközökre vagy strapabíró cuccokra van szüksége, térjen be a Stefi Munkaruházati Boltba Szekszárdon!

Végje meg férjét és családját a balesetek veszélyétől, az ezekből adódó súlyos problémáktól és apró kellemetlenségektől egyaránt! Tegyen meg mindent férje és családja védelmében!

Az általunk forgalmazott termékekről ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Térjen be üzletünkbe, nézzen körül!

stefi-munakruhazati-bolt